Preview Mode Links will not work in preview mode

Jepsen med hockeyvänner

Nov 29, 2021

Här är veckans avsnitt av Hockeytvåanpodden. Joel Persson och Alexander Jepsen snackar ned förra veckans matcher och upp de som kommer. Boros Pelle Karlsson gästar och berättar att karriären är över. Carl Lindqvist gästar och hint om förstärkningar till Jonstorp.


Nov 22, 2021

Joel Persson och Alexander Jepsen levererar veckans avsnitt av hockeytvåanpodden. Duon har varit och kollat på Alvesta-HA74 och imponerats av Sävsjögänget. Tom Mäkitalo – spelaren med bäst stuk i serien – gästar.


Nov 15, 2021

Alexander Jepsen och Joel Persson är tillbaka med veckans avsnitt av hockeytvåanpodden. Osby har sparkat tränaren och podden frågar sig: ”Varför då?”. Daniel Ljungkvist, Boro/Vetlandas sportchef och assisterande tränare gästar.


Nov 9, 2021

Här är veckans avsnitt av Hockeytvåanpodden. Joel Persson och Alexander Jepsen avhandlar den senaste veckans händelser. Alvestas tränare Tim Athley gästar.


Nov 1, 2021

Joel Persson och Alexander Jepsen är tillbaka med det tredje avsnittet av Hockeytvåanpodden. Duon diskuterar de senaste resultaten, har en stjärnspelare som gäst, svarar på fråga om Guts, hyllar en stjärnreporter och pekar ut laget som går som en raket.
Persson tycker läget känns dystert för Osby IK men...