Preview Mode Links will not work in preview mode

Jepsen med hockeyvänner

Dec 24, 2021

Hockeytvåanpodden bjuder på ett specialavsnitt på självaste julafton. Joel Persson tar på sig tomteluvan och drar upp hårda och mjuka klappar ur säcken.


Dec 21, 2021

Veckans avsnitt av Hockeytvåanpodden är här. Joel Persson och Alexander Jepsen summerar södra C-serien och blickar framåt mot Alltvåan. Vilka ska egentligen välta Borås? Persson tar också ut hela höstens femma.


Dec 13, 2021

I denna veckas avsnitt av Hockeytvåanpodden avhandlar Joel Persson och Alexander Jepsen det senaste runt serien. Duon synar fortsättningsserien – som inte blir någon dans på rosor. Samtidigt bjuds det på flera heta rykten.


Dec 6, 2021

Här är veckans avsnitt av Hockeytvåanpodden. Joel Persson och Alexander Jepsen har gjort en lönespecial och reder ut på vilken nivå ersättningen ligger på för spelarna. Persson har varit och kollar på Alvesta-Osby och berättar om en snökaoshistoria i AHL.


Nov 29, 2021

Här är veckans avsnitt av Hockeytvåanpodden. Joel Persson och Alexander Jepsen snackar ned förra veckans matcher och upp de som kommer. Boros Pelle Karlsson gästar och berättar att karriären är över. Carl Lindqvist gästar och hint om förstärkningar till Jonstorp.